Sobre el Nostre Centre

Centre de Rehabilitació i Fisioteràpia la Bisbal és un Espai Terapèutic que va néixer com a Centre de Fisioteràpia el dia 1 de setembre de l’any 1997 ara fa 18 anys i que gràcies al treball del nostre dia a dia i la confiança dels nostres clients i amics ha anat evolucionant oferint una visió holística de la salut de les persones. Actualment integra un equip de terapeutes multidisciplinar i que ofereix un ampli ventall de serveis i activitats que ens permeten donar al pacient una atenció integral.

La nostra filosofía de treball sempre s’ha basat en una atenció personal i individualitzada del pacient on les Teràpies Manuals ténen una gran importància quan s’estableix el pla d’intervenció terapèutic juntament amb el suport dels diferents tractaments amb agents físics propis de la Fisioteràpia.

Donem molta importancia també al concepte de prevenció, amb l’objectiu d’educar al pacient i corregir mals hàbits i costums que poden afavorir recidives.

Sobre Nosaltres

ELS NOSTRES SERVEIS Oferim una àmplia selecció de serveis

Fisioterapia i Osteopatia

Fisioterapia i Osteopatia

La Fisioteràpia té com a objectiu estudiar quins aspectes repercuteixen positivament o negativament en la cinètica o moviment corporal de l’individu i establir en base això un pla d’actuació terapèutic. La Osteopatia reequilibra l’organisme centrant-se amb l’estructura.

Llegir més
Teràpies Naturals

Teràpies Naturals

Les Teràpies Naturals engloben tot un conjunt de tècniques orientades a la millora de la salut però que no estàn catalogades dins de la medecina convencional occidental. Amb el pas del temps moltes d’aquestes tècniques s’han anat incorporant en nombrosos centres mèdics convencionals com a mètodes de demostrada eficàcia i que s’anomenen Teràpies Complementàries.

Llegir més
Espai Wellness

Espai Wellness

Espai Wellness, un espai on gaudir de tractaments i massatges fets a mida que et permetran relaxar el cos i la ment. Trobareu una carta de tractaments i massatges per a tot tipus de gustos i necessitats.

Llegir més
Prepart i Postpart

Prepart i Postpart

El treball prepart prepara suaument el cos i la ment per el moment del naixement i la criança,descobrint i potenciant el vincle i la comunicació amb el nadó.

Llegir més
Neuropsicologia

Neuropsicologia

La Neuropsicologia és una neurociència que estudia les relacions entre el cervell i la conducta,tant en persones sanes com en aquelles que han patit algún tipus de lesió cerebral.

Llegir més
Nutrició i Salut

Nutrició i Salut

El nostre Centre integra un equip multidisciplinar que ofereix un ampli ventall de serveis per a la salut de les persones i que ens permet donar una atenció integral.

Llegir més
Els nostres serveis
Galeria

LES NOSTRES ACTIVITATS Oferim una àmplia selecció d'activitats

Estimulació Cognitiva

Estimulació Cognitiva

Tallers d’estimulació cognitiva,dirigits a totes aquelles persones que pateixen un Deteriorament Cognitiu Lleu (DCL) de funcions tant bàsiques com la memòria, atenció, percepció ect…,

Llegir més
Abdominals Hipopressius

Abdominals Hipopressius

Els abdominals hipopressius són una tècnica desenvolupada a finals dels anys 80 per el Dr. Marcel Caufriez amb l’objectiu de rehabilitar i tonificar la musculatura abdominal i del sòl pelvià.

Llegir més
Gimnàstica Dolça

Gimnàstica Dolça

La Gimnàstica Dolça està dirigida a persones amb problemes musculars, articulars, de columna o amb mals hàbits corporals, feines sedentàries, estrés, tensions o que tinguin necessitat de relaxar-se.

Llegir més
Pilates

Pilates

El Mètode Pilates s’utilitza entre d’altres,com a complement en rehabilitacions de Fisioteràpia i tractament preventiu de diferents dolències com problemes de columna,rehabilitació de lesions,alleujament de dolors crònics etc…

Llegir més
Ioga

Ioga

La pràctica del Ioga ens aporta beneficis tant a nivell físic amb la pràctica de les "assanes" (postures físiques) com a nivell mental i emocional mitjançant tècniques de control de l’energía vital (“pranayamas”). Allibera de l’estrés i ens ajuda a trobar l’equilibri entre cos i ment.

Llegir més
Envelliment Saludable

Envelliment Saludable

Tallers preventius per a persones grans que vulguin envellir d’una forma saludable. En aquests tallers es treballa tant la condició física com les funcions cognitives d’una manera dinámica i divertida.

Llegir més
Activitats
Cursos i Tallers

PROMOCIÓ NADAL 2018

REGALA SALUT,REGALA BENESTAR!
PROMOCIONS
Newsletter

Contacta'ns

CENTRE DE REHABILITACIÓ I FISIOTERÀPIA LA BISBAL

HORARI: de dilluns a divendres de 9:00H-13:00H i de 16:00H-20:00H

Contacte