El treball prepart prepara suaument el cos i la ment per el moment del naixement i la criança,descobrint i potenciant el vincle i la comunicació amb el nadó. Es prevénen i alleugen molèsties físiques millorant la circulació,la digestió,enfortint el sistema nerviós i immunològic així com millorant la capacitat respiratòria i la oxigenació dels teixits.
El treball postpart acompanya a crear espais harmònics on la mare i el nadó troben un lloc segur on cuidar-se,gaudir i comprendre’s.

Ioga Embaràs

Ioga Embaràs

La pràctica del ioga durant l’embaràs, inclou tècniques respiratòries, exercici físic, relaxació, visualització, utilització del so (mantres) i meditació.

Tots els dimecres de 18:00H-19:00H

Especial Maternitat Prepart

TRACTAMENTS ESPECIAL MATERNITAT
Combinació de tractaments per a la dona durant el període de l’embaràs en funció de cada cas a valorar individualment i que combina el massatge terapèutic,la reflexoterapia podal,el drenatge limfàtic manual,lapressoteràpia, la Tècnica Metamòrfica, hipopressius i tractaments facials i corporals.

Tractaments de 55 min./45 €
Tractaments de 80 min./60 €

Opció d’adquirir un BONUS ESPECIAL MATERNITAT:
ESPECIAL MATERNITAT 55 min. 5+1/225€
ESPECIAL MATERNITAT 80 min. 5+1/300€

COMPRAR BONUS

Especial Maternitat Prepart
Ioga Postpart

Ioga Postpart

Les sessions inclouen un ioga adaptat per a una recuperació progressiva postpart,convidant a un enfortiment del cos en un ambient agradable per els nadons i relaxat per les mares i animant-nos a estar atentes a les pròpies necessitats i les de la criatura.

Dirigit a mares amb nadons fins els 12 mesos.
Tots els dimecres de 16:30H-17:30H.

Hipopressius Postpart

Sessions individuals per aprendre a realizar d’una forma segura i correcte els abdominals hipopressius durant l’etapa del postpart. Els abdominals hipopressius ens ajuden a recuperar-nos abans dels canvis tant físics com estètics que pateix la dona després del part.

Els abdominals hipopressius ens ajuden a reequilibrar la postura alleujant el dolor d’esquena, prevénen problemes d’incontinència ja que amb la seva pràctica tonifiquem i recuperem el to de la musculatura abdominal i del sòl pelvià, ens ajuda a la recol.locació visceral evitant prolapses, afavoreix la recuperació del perímetre de la cintura abdominal i ens ajuda a millorar la vascularització i la circulació de retorn alhora que també millora el trànsit intestinal.

Hores convingudes. Preu per sessió 45€
Opció d’agafar un Bonus Hipopressius. Bonus de 6 sessions/180€

COMPRAR BONUS

Hipopressius Postpart
Especial Maternitat Postpart

Especial Maternitat Postpart

TRACTAMENTS ESPECIAL MATERNITAT
Combinació de tractaments per a la dona que combina el massatge terapèutic, la reflexoterapia podal, el drenatge limfàtic manual, la pressoteràpia, la Tècnica Metamòrfica, hipopressius i tractaments facials i corporals.

Tractaments de 55 min./45 €
Tractaments de 80 min./60 €

Opció d’adquirir un BONUS ESPECIAL MATERNITAT:
ESPECIAL MATERNITAT 55 min. 5+1/225€
ESPECIAL MATERNITAT 80 min. 5+1/300€

COMPRAR BONUS

Massatge per a Nadons

Taller de massatge per a nadons on trobem un espai de respecte que proporciona beneficis a diferents nivells. Ajuda a crear i reforçar els vincles afectius positius. Alleuja els malestars produïts per per còlics i gasos. Facilita el son de l’infant. Ajuda a escoltar i comprendre el plor del nadó.Estableix un hàbit de comunicació entre pares i fills. Reforça el sistema immunològic. Ajuda a madurar el sistema nerviós. Proporciona confiança i seguretat als pares i mares.

Dirigit a famílies amb infants de 1 fins a 12 mesos.
El Taller es programa periòdicament al llarg de l’any.Informa’t en el nostre apartat Cursos i Tallers.

Reflexoteràpia Podal Nadons

Taller de reflexoteràpia podal per a nadons. La reflexoteràpia posa en marxa el poder curatiu del propi cos. Al peu es reflecteixen tots els òrgans i per mitjà del massatge i pressions s’estimula el bon funcionament de tots els sistemes. Mètode terapèutic molt útil i a l’abast de tothom que podem utilizar com a recurs per acompanyar la salut infantil.

Dirigit a famílies amb infants de 0 a 2 anys.

El taller es programa periòdicament al llarg de l’any. Informa’t en el nostre apartat Cursos i Tallers.

Massatge per a Nadons
PSICOMOTRICITAT INFANTIL

PSICOMOTRICITAT INFANTIL

Acompanyament en el desenvolupament psicomotriu del nadó de 0 a 1 any

El correcte desenvolupament psicomotriu del nadó és la base del moviment corporal durant la infància i l'edat adulta així com del correcte desenvolupament del cervell,aprenentatge,visió,parla ect...Mitjançant la realització d'unes sessions regulars,i amb el recolzament del terapeuta,els pares enténen i comprenen la importància del moviment lliure i dels espais de joc i atenció del nadó així com la correcta estimulació dels sentits.Aquest treball està dirigit tant a nadons que presentin alguna alteració a nivell psicomotriu com a famílies que vulguin prendre consciència d'aquesta etapa del nadó i vulguin acompanyar-lo en aquesta etapa tant important del seu desenvolupament.                                               Sessions Individuals. Hores convingudes

Psicomotricitat infantil de 6 a 16 anys

Sessions individuals: en les sessions individuals s'analitzen els reflexos primaris actius en el nen i l'adolescent i que desencadenen moviments i reaccions involuntàries que dificulten l'aprenentatge. S'estableix una planificació dels exercicis que requereix cada cas individualment i que també es realitzarà a casa amb l'ajuda i la supervisió dels pares.

Hores convingudes

Classes grupals: a les classes grupals es realitzen jocs i treball corporal amb un objectiu terapèutic de millora de l'atenció i la concentració, la comprensió i la memòria,millora de la visió,millora de la capacitat d'estar concentrat i enfocat,d'organitzar-se i d'establir un ordre de prioritats. Es treballa també el control de la respiració i tècniques de meditació. Tot plegat es tradueix en una millora del rendiment escolar entre d'altres.