Hatha Ioga

Hatha Ioga

El Hatha ioga és un ioga més físic on la pràctica de les “assanes” (postures corporals) aporten firmesa i elasticitat als músculs. No es tracta només d’un mètode per millorar el nostre estat físic i evitar l’estrés, sinó que desperta el nostre potencial i ens ajuda a prendre consciència alhora que restaura l’equilibri. Els diferents exercicis físics amb els que es treballa són:
Assanes: postures físiques.
Bandhas: claus energètiques.
Mudres: gestos.
Pranayama: exercicis respiratoris.
Shatkarmas: exercicis de purificació interna.
Tots els dimarts de 14.30H-15:45H

Ioga Embarassades

La pràctica del ioga durant l’embaràs inclou tècniques respiratòries, exercici físic, relaxació i visualització, utilització del so (mantres) i meditació. Es prepara suaument el cos i la ment per el moment del naixement i la criança, descobrint i potenciant el vincle i la comunicació amb el nadó. Es prevénen i alleugen molèsties físiques millorant la circulació, la digestió, enfortint el sistema nerviós i la capacitat respiratòria.
Tots els dijous de 17:30H-18:30H

Ioga Embarassades
Ioga Postpart

Ioga Postpart

Les sessions inclouen un ioga adaptat per a una recuperació progressiva postpart,convidant a un enfortiment del cos en un ambient agradable per els nadons i relaxat per les mares i animant-nos a estar atentes a les pròpies necessitats i les de la criatura.
Dirigit a mares amb nadons fins els 12 mesos.
Tots els divendres de 16:00H-17:00H.

Ioga Tercera Edat

La pràctica del ioga en persones grans permet prevenir el deteriorament i envelliment prematur de l’aparell locomotor,manté la columna vertebral i les articulacions més flexibles i vitals. S’aprèn a respirar, a relaxar-se i a mantenir un bon equilibri entre el cos i la ment. Ajuda a combatre la hipertensió, l’insomni, la osteoporosi i la fatiga crònica entre d’altres malaltíes. Actúa sobre el sistema endocrí enlentint l’envelliment cel.lular, activa la circulació, i en general millora la qualitat de vida.
Els exercicis s’adapten en funció de les condicions físiques de cada persona.
Tots els dimarts de 15:45H-17:15H

Ioga Tercera Edat
Ioga Infants

Ioga Infants

La pràctica del ioga durant l’etapa escolar és molt positiva i un dels seus principals objectius és promoure l’equilibri i harmonía entre el sentir,el pensar i l’actuar. Permet conèixer el propi cos alhora que s’aprèn a adquirir uns bons hàbits posturals, a ésser conscient de les pròpies sensacions, s’aprèn a respirar bé, a relaxar-se i a desenvolupar la capacitat d’atenció, memòria i concentració.
Tots els divendres de 17:30H-18.30H

Ioga i Meditació

Ioga i Meditació a l'estiu.

Durant els mesos de juliol i agost t'oferim un grup de ioga i meditació molt flexible perquè et puguis organitzar en funció de les teves neccessitats. Tots els dimarts i els divendres a les 9:30H. Bonus de 8 classes/Bonus de 4 classes/ Pagament per classe assistida.

Ioga i Meditació