Abdominals Hipopressius

Abdominals Hipopressius

Reforç de la faixa abdominal mitjançant uns exercicis que ens permeten alliberar la tensió de la zona intra-abdominal (cavitat toràcica,abdominal i pèlvica) alhora que activen i tonifiquen els músculs del sòl pèlvic i zona abdominal profunda. Molt indicats durant la recuperació postpart,en problemes d’incontinències,milloren el trànsit intestinal,alleugen el dolor lumbar i prevénen hèrnies discals,activen i milloren la circulació de retorn de les extremitats inferiors.

Hores convingudes.
Sessions individuals/45€

Opció d’adquirir un BONUS de 6 sessions/180€

COMPRAR BONUS

Hipopressius Postpart

Sessions individuals per aprendre a realizar d’una forma segura i correcte els abdominals hipopressius durant l’etapa del postpart. Els abdominals hipopressius ens ajuden a recuperar-nos abans dels canvis tant físics com estètics que pateix la dona després del part.
Ela abdominals hipopressius ens ajuden a reequilibrar la postura alleujant el dolor d’esquena, prevénen problemes d’incontinència ja que amb la seva pràctica tonifiquem i recuperem el to de la musculatura abdominal i del sòl pelvià,ens ajuda a la recol.locació visceral evitant prolapses,afavoreix la recuperació del perímetre de la cintura abdominal i ens ajuda a millorar la vascularització i la circulació de retorn alhora que també millora el trànsit intestinal.

Hores convingudes.
Sessions individuals/45€

Opció d’adquirir un BONUS de 6 sessions/180€

COMPRAR BONUS

Hipopressius Postpart