Dietètica i Nutrició

Dietètica i Nutrició

L’alimentació juga un paper clau en la nostra salut.
El fet de mantenir una alimentació variada i equilibrada és una de les millors formes de prevenció de les patologies més habituals de la nostra societat.

Us oferim un servei de DIETÈTICA I NUTRICIÓ, adreçat a totes aquelles persones que vulguin modificar els seus hàbits alimentaris cap a una dieta saludable, ja siguin persones sanes que vulguin perdre pes adequadament, persones amb diverses patologies com hipertensió, colesterol, diabetis, estrenyiment!, dones embarassades.
Hores convingudes

PAUTA DIETÈTICA
EN DIFERENTS PATOLOGIES O OBESITAT
Consta d'una primera visita per a conèixer els hàbits alimentàris del pacient i elabora una pauta i unes visites succesives (habitualment quinzenals) per tal de controlar el seguiment de la pauta i corregir els mals hàbits.

MENÚS I PLANIFICACIÓ ALIMENTÀRIA
Elaboració de menús setmanals o mensuals equilibrats i saludables, adaptats a l'edat, situació i estat de salut de cada persona.

CONSELL NUTRICIONALS
EN CAS DE
- Hipercolesterolèmies
- Triglicèrids
- Dieta hiposòdica
- Diabetis
- Al·lèrgies alimentàries
- Anèmia
- Suplementació
Donem consells al pacient sobre quins són els aliments més adequats per al seu estat de salut, què pot menjar en major o mejor quantitat.

BIOQUANTUM (QMR)

de ressonància magnètica ràpid, precís i no invasiu que ens dóna una informació molt complerta de l'estat de salut de les persones. Els senyals de les ones electromagnètiques emeses per el cos humà representen l'estat específic de salut i per tant s'emetràn senyals diferents depenent de si l'estat de salut és bó,de debilitat o si existeix patologia.
Aquesta anàlisi ens permet detectar disfuncions metabòliques i els principals desequilibris que presenta l'individu per tal de poder establir unes pautes i tractaments tant a nivell preventiu com curatiu.
S'entrega estudi complert per escrit de les possibles disfuncions metabòliques analitzades així com recomanacions i pla de tractament si és necessari,en funció dels resultats obtinguts.

Tots els dijous.
Hores convingudes.

BIOQUANTUM (QMR)
Intoleràncies Alimentàries

Intoleràncies Alimentàries

slider-fooddetective-intolerancia-alimentaria-2Food Detective és un test en sang que analitza de forma fàcil i ràpida en sang capilar la reacció als aliments més comuns de la nostra dieta indicant els diferents nivells de resposta.

S'estima que més d'un 20% de la població pateix d'intolerància alimentària.Pot afectar qualsevol persona sigui quina sigui la seva edat però molt sovint ,fins que no es manifesten els símptomes, pot haver transcorregut molt de temps, la qual cosa dificulta molt relacionar un aliment concret amb l'orígen d'un problema.
La producció d'anticossos, coneguts també com a Inmunoglobulines(IGG)  és un dels mecanismes que té el nostre organisme per reaccionar davant substàncies que l'afecten negativament. La detecció d'anticossos específics d'IGG d'aliments és de gran ajuda per identificar aquells aliments que l'organisme no tolera.

Tots els dijous.
Hores convingudes

Estudi Morfològic i Biomètric

Podem fer-te una anàlisi corporal complerta. Imprimim resultats per el pacient, els quals ténen gran utilitat per donar al seu endocrí o nutricionista,al seu centre esportiu en cas que es vulguin observar els progressos obtinguts amb l'entrenament,al seu metge ect...i així comparar resultats en tractaments de greix localitzat.
També és molt útil en casos de malalties renals ja que ens dóna dades sobre l'aigua corporal intra i extracel.lular.
S'entrega dossier complert amb els següents paràmetres:
- Índex de massa corporal (IMC)
- Líquid intra i extracel.lular
- Porcentatge de greix per zones i múscul
- Control de pes i objectius
- Metabolisme basal
- Evaluació nutricional: vitamines,oligoelements i coenzims

Tots els dijous. Hores convingudes

image001

Estudi Morfològic i Biomètric