ELS NOSTRES SERVEIS Oferim una àmplia selecció de serveis

Fisioterapia i Osteopatia

Fisioterapia i Osteopatia

La Fisioteràpia té com a objectiu estudiar quins aspectes repercuteixen positivament o negativament en la cinètica o moviment corporal de l’individu i establir en base això un pla d’actuació terapèutic. La Osteopatia reequilibra l’organisme centrant-se amb l’estructura.

Llegir més
Teràpies Naturals

Teràpies Naturals

Les Teràpies Naturals engloben tot un conjunt de tècniques orientades a la millora de la salut però que no estàn catalogades dins de la medecina convencional occidental. Amb el pas del temps moltes d’aquestes tècniques s’han anat incorporant en nombrosos centres mèdics convencionals com a mètodes de demostrada eficàcia i que s’anomenen Teràpies Complementàries.

Llegir més
Espai Wellness

Espai Wellness

Espai Wellness, un espai on gaudir de tractaments i massatges fets a mida que et permetran relaxar el cos i la ment. Trobareu una carta de tractaments i massatges per a tot tipus de gustos i necessitats.

Llegir més
Prepart i Postpart

Prepart i Postpart

El treball prepart prepara suaument el cos i la ment per el moment del naixement i la criança,descobrint i potenciant el vincle i la comunicació amb el nadó.

Llegir més
Neuropsicologia

Neuropsicologia

La Neuropsicologia és una neurociència que estudia les relacions entre el cervell i la conducta,tant en persones sanes com en aquelles que han patit algún tipus de lesió cerebral.

Llegir més
Nutrició i Salut

Nutrició i Salut

El nostre Centre integra un equip multidisciplinar que ofereix un ampli ventall de serveis per a la salut de les persones i que ens permet donar una atenció integral.

Llegir més