El Fetge i la Primavera. Remeis pel cos i l’ànima durant la Primavera

DIVENDRES 21 D’ABRIL.HORARI: de 19:00H-20:00H.Arriba la primavera i amb ella entrem en una nova estació. A més, la natura ja ens mostra com tots els camps i els boscos comencen a florir. Comença a brotar la nova sàvia, que fa que la natura s’expressi amb tota la seva alegria de viure i de manifestar-se.
L’ésser humà és natura, està també influït per aquests canvis estacionals, també expressa o sent un moviment d’activació i de força que l’empeny a sortir més a l’exterior després de l’hivern. La llum i l’allargada dels dies, el fa estar amb més ganes de relacionar-se i d’obrir-se a la Vida i potser a un nou Cicle.
Moltes vegades, aquest canvi energètic, aquest canvi climàtic i de llum, fa que es manifesti en nosaltres una inquietud. Estem sortint de l’hivern, amb molta tendència al recolliment i de cop i volta tota la natura ens activa per estar molt més enfora….Això crea, a algunes persones una sensació de desequilibri, de fatiga i de nerviosisme.
Segurament necessitem una mica més de temps per aclimatar-nos.
També a moltes persones els hi apareixen símptomes, com migranyes, cefalees, irritabilitat, digestions pesades, embotiment, nerviosisme, símptomes que ens indiquen que no estem del tot preparats pel canvi d’estació.
Dintre de la MTC, estàn descrits aquests símptomes i sensacions de manera magistral, a l’anomenada Energia de Fusta, on el Fetge és l’eix central o protagonista d’aquesta Energia.
Així, conèixer aquesta dinàmica, la implicació del Fetge i la Vesícula Biliar en aquestes sensacions, fa que tinguem més eines per gaudir d’una primavera rica en apertura i oportunitats.
WEB-FETGE-BISBALEn aquest taller de dues hores, investigarem com el Fetge i com aquesta Energia de Fusta actua sobre el nostre Cos-Ment i aprendrem recursos útils i interessants.

A QUI VA DIRIGIT AQUEST TALLER D’ANATOMIA VIVA PER A USUARIS?

Principalment a persones amb problemes físics aguts i crònics que desitgin conèixer més a prop la zona on tenen la seva patologia.Famílies o persones que fan de cuidadors principals d’una persona amb una patologia o discapacitat.
A totes aquelles persones interessades a conèixer el cos de manera més concreta i tècnica però a la vegada de manera profunda i amb una visió innovadora.

METODOLOGIA

Classes teòric-pràctiques on es combinen diferents elements:
Anatomia convencional.
Medicina Tradicional Xinesa.
Propostes d’exercicis físics, jocs, meditacions, en relació a l’àrea d’estudi.
Suport audiovisual, per completar el material a estudiar.
Proporció de material didàctic escrit per al participant.
Important la implicació i vivència del mateix alumne.
A càrrec de:
Karina Vizcaino Peinado
Diplomada en Infermeria.Col.32715
Senior Practitioner Moviment Shiatsu.
Terapeuta i Professora de Shiatsu Moviment i Anatomia Humana a l’Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona
http://anatomiaviva.com/