LES NOSTRES ACTIVITATS Oferim una àmplia selecció d'activitats

Estimulació Cognitiva

Estimulació Cognitiva

Tallers d’estimulació cognitiva,dirigits a totes aquelles persones que pateixen un Deteriorament Cognitiu Lleu (DCL) de funcions tant bàsiques com la memòria, atenció, percepció ect…,

Llegir més
Abdominals Hipopressius

Abdominals Hipopressius

Els abdominals hipopressius són una tècnica desenvolupada a finals dels anys 80 per el Dr. Marcel Caufriez amb l’objectiu de rehabilitar i tonificar la musculatura abdominal i del sòl pelvià.

Llegir més
Gimnàstica Dolça

Gimnàstica Dolça

La Gimnàstica Dolça està dirigida a persones amb problemes musculars, articulars, de columna o amb mals hàbits corporals, feines sedentàries, estrés, tensions o que tinguin necessitat de relaxar-se.

Llegir més
Pilates

Pilates

El Mètode Pilates s’utilitza entre d’altres,com a complement en rehabilitacions de Fisioteràpia i tractament preventiu de diferents dolències com problemes de columna,rehabilitació de lesions,alleujament de dolors crònics etc…

Llegir més
Ioga

Ioga

La pràctica del Ioga ens aporta beneficis tant a nivell físic amb la pràctica de les "assanes" (postures físiques) com a nivell mental i emocional mitjançant tècniques de control de l’energía vital (“pranayamas”). Allibera de l’estrés i ens ajuda a trobar l’equilibri entre cos i ment.

Llegir més
Envelliment Saludable

Envelliment Saludable

Tallers preventius per a persones grans que vulguin envellir d’una forma saludable. En aquests tallers es treballa tant la condició física com les funcions cognitives d’una manera dinámica i divertida.

Llegir més