Benvinguts al nostre Espai Wellness, un espai on gaudir de tractaments i massatges fets a mida que et permetran relaxar el cos i la ment.

Al Centre de Rehabilitació i Fisioteràpia la Bisbal introduïm com a valor afegit l'enfocament terapèutic als diferents tractaments de Wellness-Spa buscant tant l'equilibri intern com el benestar.
Treballem amb una línia de productes d'alta qualitat i eficàcia, saludables, lliures de substàncies tòxiques i específics per a qualsevol problema de pell, ja sigui psoriasi, dermatitis atòpica, pells sensibles amb acné o amb taques, entre d'altres, tenint sempre en compte un consum més responsable.

El nostre objectiu és tractar la persona de manera holística, és a dir, com un tot, on físic, ment i emocions s'interrelacionen i s'harmonitzen mitjançant la combinació de diferents teràpies.

A Espai Wellness trobareu una carta de tractaments i massatges per a tot tipus de gustos i necessitats.

Estètica Terapèutica Facial

Estètica Terapèutica Facial

HIGIENE FACIAL BÀSICA
Tractament bàsic per a netejar la pell així com equilibrar-la,drenant les toxines i restes de substàncies tòxiques d’altres cosmètics dels porus cutanis.

TRACTAMENTS FACIALS TERAPÈUTICS: TAQUES/ACNÉ/HIDRATACIÓ
Tractament desintoxicant,hidratant i que dóna lluminositat al rostre,respectuós amb la pell,no irritant.

KOBIDO-KODIREMI
Lifting facial sense cirurgia que il.lumina el rostre i retorna la joventut a la pell,harmonitzant tot el cos.

Estètica Terapèutica Corporal

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL
Massatge terapèutic que es realitza mitjançant maniobres precises,proporcionades i rítmiques que actúen activant i millorant la circulació limfàtica,estimulen el sistema immunològic i afavoreixen l’eliminació de toxines reduïnt la retenció de líquids i la cel.lulitis.

PRESSOTERÀPIA
Mètode terapèutic que activa el drenatge limfàtic actuant sobre l’edema dels teixits i millorant la seva oxigenació,reactiva el sistema circulatori,,estimula el sistema immunològic i tonifica la musculatura.

TRACTAMENTS CORPORALS: REDUCTOR/ANTICEL.LULÍTIC/HIDRATANT/REAFIRMANT
Tractament anticel.lulític,drenant,tensor i equilibrador de la pell que combina els tractaments de cavitació, radiofreqüència, massatge reductor i pressoteràpia. En els casos que ho requereixin,s’acompanya de seguiment amb dietista.

Estètica Terapèutica Corporal
Massatges i Tractaments Wellness

Massatges i Tractaments Wellness

MASSATGE SENSORIAL
Massatge molt suau, de 55 minuts de durada acompanyat d'una música que et transportarà i et farà gaudir de noves sensacions. Harmonitza i equilibra les emocions.

MASSATGE AROMES DEL MEDITERRANI
Massatge aromàtic, de 55 minuts de durada intens o suau, a escollir realitzat amb essències de la mediterrània com l'espígol i el romaní.Aromàtic i sumament relaxant.

MASSATGE GEOTERMAL
Massatge de 55 minuts de durada, realitzat amb pedres volcàniques calentes i fredes. Estimula el sistema circulatori, destensa profundament la musculatura, relaxa el sistema nerviós.

REFLEXOLOGÍA PODAL AMB BANY DE PEUS
Massatge podal acompanyat d'un bany de peus de 80 minuts de durada que treballa l'esfera psicoemocional,relaxant la ment i recuperant a nivell energètic.Activador i regulador.

MASSATGE REMOR DE LES ONADES
Massatge de 80 minuts de durada amb sons del mar que combina friccions lentes i extenses amb pressions suaus en punts drenadors ajudant a drenar toxines.Estimula el sistema immunitari.

REFLEXO FACIAL
Reflexoteràpia facial de 55 minuts de durada que elimina les tensions acumulades en les zones de crani, cara, coll, nuca i espatlles.

Packs i Bonus

A Centre de Rehabilitació i Fisioteràpia La Bisbal us oferim durant tot l’any Promocions, Bonus i Packs que ja podeu adquirir a la nostra Botiga de Serveis.
Volem facilitar als nostres clients i als que encara no ens coneixen la possibilitat de poder comprar els nostres Serveis vinculats principalment a la secció Espai Wellness amb avantatges i descomptes alhora que poden fer-ho també amb la comoditat de no moure’s de casa.
Quan es comprin serveis des de la botiga el client rebrà un correu de confirmació i serà sempre el client qui es posarà en contacte amb el Centre per concretar dia i hora per realizar els serveis contractats.
Les nostres Promocions,Bonus i Packs són ideals tant per a les persones que vulguin cuidar-se com per els que vulguin regalar Salut i Benestar als seus. El Centre disposa de targetons amb un sobre per regalar als qui més estimes.
Packs i Bonus caduquen als 6 mesos de compra.

Packs i Bonus