Nou Servei de Neuropsicología

imatge servei de neuropsicologia

Neurognòstik,neix com a servei integral adreçat a persones que presenten afectacions de les funcions cognitives superiors tant conegudes com són l’atenció,la memoria,el llenguatge,la percepció ect… i que degut a l’envelliment progressiu de la població entre d’altres,són malauradament cada vegada més freqüents afectant el comportament individual i les emocions de la persona que ho pateix alhora que repercuteix també a tot l’entorn més proper del malalt com són familia i amics i que sovint no sàben on recórrer i com gestionar la nova situació.
La Neoropsicología ens ofereix explorar les funcions cognitives i poder dissenyar un programa d’estimulació cognitiva personalitzat,així com donar suport psicològic,assessorament i acompanyament familiar.
Alba Borrego Villodres. Llicenciada en Psicología i Màster en Neuropsicología.